top of page

KWB Kaulille kampioen

KWB Kaulille heeft zich na lange tijd nog eens tot kampioen van de professionele amateur reeks kunnen kronen. KWB Kaulille sloot het seizoen af met een 2-7 overwinning op het veld van Damsheide. Meteen na het laatste fluitsignaal braken de vreugdetaferelen los. Er werd gevierd op het veld in Damsheide en in het Winterdijkpark. Later op de avond werden de festiviteiten vervolgd in supporterscafé 'De Kroon'.

Na een reeks van 26 (!) ongeslagen wedstrijden, begon KWB Kaulille zwak aan de play-offs. Ze verloren hun eerste vier wedstrijden, waardoor er nog maar weinig overbleef van hun ruim opgebouwde voorsprong. Na enkele matchen kreeg het trainersduo Kuppens-Weltens de motor weer terug aan de praat.

KWB Kaulille dankt zijn talrijke supporters voor hun onvoorwaardelijke steun doorheen het seizoen en hoopt hen volgend seizoen opnieuw te mogen verwelkomen. Eerstdaags vertrekken de spelers op hun winterstage naar Benidorm alvorens ze het nieuwe seizoen op 6 januari opnieuw op gang trappen in eigen stadion tegen de Rena Boys uit Leopoldsburg.

bottom of page